De 3 Beste Bugaboo Kinderwagens

Het merk Bugaboo bestaat nog niet heel lang als je kijkt naar de andere merken die er zijn.

In 1999 is Bugaboo begonnen met het ontwerpen van kinderwagens toen een Nederlandse man zag welke problemen er allemaal waren met de toenmalige kinderwagens. Hij besloot er zijn eigen draai aan te geven onder de naam Bugaboo.

Ze begonnen innovatieve kinderwagens te ontwikkelen die het gemak en de eenvoud moesten symboliseren. Gemak voor de ouders, maar natuurlijk ook voor de baby’s en kinderen.

Tot op de dag van vandaag proberen ze de huidige kinderwagens aan te passen en er voor te zorgen dat het gemak, de kwaliteit en de duurzaamheid van hun kinderwagens en accessoires steeds weer verbeterd worden.

De eerste kinderwagen die werd geproduceerd in 1999 was meteen een fundatie om verder op te bouwen. In 2005 werd de Bugaboo Cameleon gelanceerd, een innovatieve kinderwagen die veel meer functies had maar waar alle kenmerken van gemak, kwaliteit en duurzaamheid nog steeds centraal stonden.

Tot op de dag van vandaag streeft het merk Bugaboo nog steeds om die drie punten altijd op de voorgrond te houden bij het ontwerpen en het produceren van nieuwe kinderwagens.

Verandering van Bugaboo kinderwagens

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is er niet veel veranderd in het ontwerp van de Bugaboo kinderwagen, maar hebben ze zich vooral toegelegd op de gemakken die een kinderwagen allemaal kan hebben.

Door slimme ideeën en naar de stem van de mensen te luisteren, weet Bugaboo elke keer weer met iets handigs te komen.

Natuurlijk heeft de wet- en regelgeving ook een aantal zaken verplicht, waar ze niet onderuit willen en kunnen komen. Bugaboo heeft er desondanks altijd voor gezorgd dat kwaliteit en gebruiksgemak voorop staat, terwijl je kindje heerlijk en comfortabel kunt liggen of slapen.

Bugaboo geeft aan dat je hun producten een leven lang kunt gebruiken, waar het stukje duurzaamheid dus weer in terug komt.

Soorten en maten van Bugaboo kinderwagens

Bugaboo heeft twaalf verschillende kinderwagens op dit moment die zelf ook weer helemaal aan te passen zijn naar jullie wensen, terwijl het gemak en het comfort van jullie kindje niet minder wordt.

Er zijn modellen met vier wielen, maar ook een model met drie wielen. De verschillende kinderwagens zijn ook geschikt voor verschillende terreinen en verschillende levensstijlen.

De kinderwagen met drie wielen is namelijk heel geschikt in combinatie met een rondje hardlopen!

Er zijn varianten beschikbaar voor één kind, maar ook varianten waar je twee kinderen in kunt meenemen.

De meeste kinderwagens van Bugaboo zijn compact in te vouwen en makkelijk op te bergen. Zo nemen ze lekker weinig ruimte in beslag als jullie huis wat minder bergruimte heeft of je achterbak niet zo ruim is.

Accessoires op de Bugaboo kinderwagens

De accessoires die de kinderwagens van Bugaboo bevatten, zijn er aardig wat.

Zo kun je bij de meeste kinderwagens de kijkrichting aan passen en je kunt er voor kiezen of je kindje naar jou kijkt of de wereld om hem of haar heen kunt ontdekken.

Bij sommige modellen moet je wel oppassen dat je het wiegje er nog bij moet aanschaffen. Anders zijn ze niet voor gebruik meteen vanaf de geboorte.

De hoogte van de duwbeugel is bij de meeste kinderwagens in te stellen, zodat de kleine maar ook de grote ouders comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen.

Alle zitjes bevatten een vijfpuntsgordel systeem zodat je kind goed vast zit en niet onderuit kan zakken.

De meeste banden van Bugaboo kunnen niet lek en hebben zelfs geïntegreerde schokdemping. Dit zorgt ervoor dat jullie alles kunnen doen terwijl jullie kindje heerlijk ligt te slapen.

De wielen kunnen er bij de meeste modellen af, zodat er nog minder opbergruimte wordt gebruikt of dat de kinderwagen makkelijk achterin de auto past.

Er is ook een ruime mogelijkheid aan extra, bijpassende accessoires per model.

Best verkochte Bugaboo kinderwagens

Omdat Bugaboo goed aangeschreven staat als kinderwagenmerk is het lastig om een top drie te maken.

Er zijn namelijk verschillende soorten en het is eigenlijk daarom meer wat jullie voorkeur heeft. De kinderwagen met de meeste voorkeur past namelijk het best bij jullie en jullie leefstijl.

Toch zetten we er drie onder elkaar om het onderscheid te maken tussen de wagens die Bugaboo te bieden heeft. Zo kun je je in ieder geval oriënteren binnen dit merk en weet je een beetje waar jullie voorkeur naar uit kan gaan.

Natuurlijk staat comfort en gemak bij elke kinderwagen van Bugaboo bovenaan, voor zowel jullie als voor jullie kindjes.

3. Bugaboo Cameleon 3 Plus

Bugaboo Cameleon 3 PlusMet de Bugaboo Cameleon 3 Plus kun je overal naartoe. Deze kinderwagen is op een unieke manier geschikt voor zowel in de stad, in het bos, maar ook in de sneeuw. De duwbeugel kun je naar de andere kant plaatsen zodat je kunt kiezen of je de grote wielen of juist de kleine wielen voor wilt. Het zitje hoeft niet in meerdere kijkrijchtingen te kunnen, omdat je de de duwbeugel zelf kunt omdraaien. De kinderwagen is te gebruiken vanaf de geboorte tot ze een peuter zijn.

In het kort:

 • Geschikt vanaf de dag van geboorte tot ze een peuter zijn
 • Je kindje kan in één richting zitten, maar de duwbeugel is om te draaien
 • Draaibare bumperstang zodat je je kind makkelijk er in kan zetten
 • De duwstang is in hoogte verstelbaar
 • Compact in te klappen
 • Vijfpunts veiligheidsgordel
 • Heeft massieve banden

2. Bugaboo Fox

Bugaboo FoxOp de tweede plaats vinden we de Bugaboo Fox. Deze compacte kinderwagen heeft een prettige besturing, als of je stuurbekrachtiging hebt. De vering in deze kinderwagen is enorm goed, waardoor je lekker kunt blijven wandelen terwijl je kindje rustig doorslaapt. De hoogte van het zitje is op een speciale manier ontworpen, het zit namelijk op de perfecte hoogte om je kindje uit het zitje te halen zonder last van je rug te krijgen na verloop van tijd. Het is een lichte maar robuuste kinderwagen, die gebruikt kan worden vanaf de geboorte tot ongeveer 22 kilo. Het vijfpuntsgordel systeem zorgt er voor dat je kindje niet onderuit kan zakken en dat ze goed vast zitten.

In het kort:

 • Geschikt vanaf de dag van geboorte tot ongeveer 22 kilo
 • Je kindje kan zowel voorwaarts als achterwaarts zitten
 • De bumperstang kan verwijderd worden zodat je je kind makkelijk er in kan zetten
 • De duwstang is in hoogte verstelbaar
 • Vijfpunts veiligheidsgordel
 • Heeft massieve banden

1. Bugaboo Ant

Bugaboo AntDeze kinderwagen staat toch wel met recht op de eerste plaats. Het is de meest compacte en lichtste kinderwagen van dit merk. Dit is natuurlijk niet ten koste gegaan van kwaliteit of comfort. De zitting is in kijkrichting aan te passen en ook in hoogte verstelbaar zodat je kindje op alle leeftijden goed kan zitten. De geïntegreerde vering in de wielen zorgt voor nog meer comfort voor je kleine terwijl jullie lekker een wandeling in de stad of in het bos maken. Daarnaast is de Bugaboo Ant zeer wendbaar en makkelijk te besturen. Het vijfpuntsgordel systeem zorgt dat je kindje niet onderuit kan glijden en goed vast zit. Je kunt deze kinderwagen gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 22 kilo.

In het kort:

 • Te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 22 kilo
 • Verstelbare duwbeugel
 • Veiligheidsbeugel is los te maken zodat je eenvoudig je kindje in het zitje kunt zetten
 • Vijfpunts veiligheidsgordel
 • Lekvrije banden met geïntegreerde vering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *